menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Parówki ponacinaj wzdłuż na głębokość ok. 1 centymetra, jednak nie docinaj do samych końców (pozostaw po ok. 1 cm z każdej strony). Ser potnij w paski o szerokości ok. 1 centymetra. Do każdej parówki włóż pasku sera, następnie owiń ciasno plasterkiem boczku. Tak przygotowane parówki, włóż do piekarnika nagrzanego do 180° C i piecz ok. 10-15 min.

ocena:

Parówki po kanadyjsku

składniki

8 dobrych parówek
100 g sera żółtego
8 plasterków boczku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Parówki ponacinaj wzdłuż na głębokość ok. 1 centymetra, jednak nie docinaj do samych końców (pozostaw po ok. 1 cm z każdej strony). Ser potnij w paski o szerokości ok. 1 centymetra. Do każdej parówki włóż pasku sera, następnie owiń ciasno plasterkiem boczku. Tak przygotowane parówki, włóż do piekarnika nagrzanego do 180° C i piecz ok. 10-15 min.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję