menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rozłóż arkusz ciasta francuskiego. Powycinaj 6 kawałków 15×20 cm. Na każdym kawałku rozsmaruj łyżeczkę musztardy z odrobiną tymianku. Połóż po parówce i zawiń w ciasto.
Ponacinaj ciasto z wierzchu co 3 cm. Posmaruj rozmąconym jajkiem. Piecz przez 15-20 minut w 180°

ocena:

Parówki w cieście

składniki

6 parówek
1 arkusz ciasta francuskiego
6 łyżeczek musztardy
1 łyżka tymianku
1 jajko

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rozłóż arkusz ciasta francuskiego. Powycinaj 6 kawałków 15×20 cm. Na każdym kawałku rozsmaruj łyżeczkę musztardy z odrobiną tymianku. Połóż po parówce i zawiń w ciasto.
Ponacinaj ciasto z wierzchu co 3 cm. Posmaruj rozmąconym jajkiem. Piecz przez 15-20 minut w 180°

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję