menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jajka ugotowane na twardo obieramy i drobno siekamy lub przecieramy żółtka przez sito, a siekamy tylko białka. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z majonezem lub śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy.

ocena:

Pasta jajeczna 1

składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 100 ml gęstej śmietany lub majonezu
  • 1 dużą cebula lub 1 pęczek szczypiorku, ew. 1 dymka
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jajka ugotowane na twardo obieramy i drobno siekamy lub przecieramy żółtka przez sito, a siekamy tylko białka. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z majonezem lub śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Schładzamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję