menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki wrzucamy do malaksera. Przyprawiamy, schładzamy i posypujemy szczypiorkiem.

ocena:

Pasta kanapkowa

składniki

4 ugotowane na twardo jajka
200 g wędzonej wędliny
200 g różnych serów (żółty, topiony, pleśniowy)
pęczek dymki
sól, pieprz
ew. trochę masła lub oleju

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki wrzucamy do malaksera. Przyprawiamy, schładzamy i posypujemy szczypiorkiem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję