menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ośródkę z chleba moczymy i odciskamy. Mieszamy ją następnie dokładnie z kawiorem i cebulą.Pastę mieszamy do czasu aż osiągnie jednolitą konsystencję. Wtedy ciągle mieszając dolewamy powoli oliwę i sok z cytryny.W trakcie mieszania możemy dodać pieprz.Pastę podajemy udekorowaną oliwką lub świeżą papryką. Zamiast cebuli możemy dodać dwa ząbki czosnku.

ocena:

Pasta kawiorowa

składniki

  • 10 dag czerwonego kawioru
  • 4 kromki chleba
  •  1 mała cebula
  •  sok z dwóch cytryn

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ośródkę z chleba moczymy i odciskamy. Mieszamy ją następnie dokładnie z kawiorem i cebulą.Pastę mieszamy do czasu aż osiągnie jednolitą konsystencję. Wtedy ciągle mieszając dolewamy powoli oliwę i sok z cytryny.W trakcie mieszania możemy dodać pieprz.Pastę podajemy udekorowaną oliwką lub świeżą papryką. Zamiast cebuli możemy dodać dwa ząbki czosnku.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję