menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Dobrze wymoczone śledzie oczyszczamy ze skóry i ości wrzucamy wraz z pozostałymi składnikami do malaksera, lub mielimy w maszynce. Schładzamy w lodówce. Doprawiamy do smaku przyprawami.

ocena:

Pasta śledziowa z jabłkiem

składniki

2 śledzie
1 cebula
pół jabłka
2 kromki razowego chleba
1 łyżeczka musztardy
sok z połówki cytryny
50 g masła
sól, pieprz, szczypta cukru

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Dobrze wymoczone śledzie oczyszczamy ze skóry i ości wrzucamy wraz z pozostałymi składnikami do malaksera, lub mielimy w maszynce. Schładzamy w lodówce. Doprawiamy do smaku przyprawami.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję