menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cebulę obieramy i drobniutko siekamy. Tuńczyka osączamy z oleju. Łączymy ze sobą chrzan, tuńczyka i cebulę. Rozcieramy dokładnie na jednolitą masę, doprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy do schłodzenia.

ocena:

Pasta tuńczykowa inaczej

składniki

200 g tuńczyka w oleju
1 cebula
1 łyżka świeżo utartego chrzanu
3 łyżki majonezu, śmietany lub jogurtu
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Cebulę obieramy i drobniutko siekamy. Tuńczyka osączamy z oleju. Łączymy ze sobą chrzan, tuńczyka i cebulę. Rozcieramy dokładnie na jednolitą masę, doprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy do schłodzenia.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję