menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy z majonezem lub śmietaną i pozostałymi składnikami. Solimy i pieprzymy do smaku.

ocena:

Pasta twarogowa orzechowa

składniki

-100 g białego twarożku
-50 g zmielonych orzechów włoskich
-1 łyżeczka kurkumy
-1 łyżka majonezu lub śmietany
-sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twarożek ucieramy z majonezem lub śmietaną i pozostałymi składnikami. Solimy i pieprzymy do smaku.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję