menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szczypiorek siekamy. Ogórka myjemy, obieramy i ścieramy na tarce – jest kwestią indywidualnych upodobań, czy wybieramy do tego tarkę drobną, czy z większymi otworami. Zlewamy powstający przy tej okazji sok. Ser ucieramy z musztardą, dodajemy posiekaną cebulę, utartego ogórka, szczypiorek i przyprawy. Mieszamy i wstawiamy do lodówki do schłodzenia.

ocena:

Pasta twarogowa ze szczypiorkiem i ogórkiem

składniki

-250 g białego twarożku
-1 zielony ogórek, pół pęczka szczypiorku
-4 łyżki drobno pokrojonej cebuli
-1 łyżka musztardy, sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szczypiorek siekamy. Ogórka myjemy, obieramy i ścieramy na tarce – jest kwestią indywidualnych upodobań, czy wybieramy do tego tarkę drobną, czy z większymi otworami. Zlewamy powstający przy tej okazji sok. Ser ucieramy z musztardą, dodajemy posiekaną cebulę, utartego ogórka, szczypiorek i przyprawy. Mieszamy i wstawiamy do lodówki do schłodzenia.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję