menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Oddziel rybę od ości i rozgnieć z pomocą widelca. Jajka, cebulę i ogórka posiekaj, dodaj do ryby razem z majonezem, musztardą i natką pietruszki. wymieszaj i dopraw do smaku.

ocena:

Pasta z makrelą

składniki

  • 1 średnia makrela lub inna ryba wędzona
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 2 korniszony lub ogórki kiszone
  • 1 mała cebula lub pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • pół pęczka natki pietruszki
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Oddziel rybę od ości i rozgnieć z pomocą widelca. Jajka, cebulę i ogórka posiekaj, dodaj do ryby razem z majonezem, musztardą i natką pietruszki. wymieszaj i dopraw do smaku.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję