menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Makrele obierz z ości i skóry. Porwij na malutkie kawałki. Dodaj ser i rozgnieć za pomocą widelca. Posyp posiekaną dymką. Wrzuć 2 łyżki koncentratu, dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Całość delikatnie wymieszaj. Ja lubię, dość duże grudki.

ocena:

Pasta z makreli i białego sera

składniki

  • 1 makrela ok. 300 g
  • 250 g sera białego półtłustego
  • 2 łyżeczki koncentratu
  • 3/4 pęczka dymki
  • św. mielony pieprz czarny
  • ew. sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Makrele obierz z ości i skóry. Porwij na malutkie kawałki. Dodaj ser i rozgnieć za pomocą widelca. Posyp posiekaną dymką. Wrzuć 2 łyżki koncentratu, dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Całość delikatnie wymieszaj. Ja lubię, dość duże grudki.