menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ser ucieramy na drobnej tarce, dodajemy poszatkowaną paprykę, masło, ugotowane żółtka, musztardę, sól i pieprz do smaku. Wszystkie składniki ucieramy na jednolitą masę, doprawiamy i schładzamy.

ocena:

Pasta z żółtego sera

składniki

150 g sera żółtego
1 strąk papryki konserwowej
3 ugotowane na twardo żółtka
80 g masła lub 4 łyżki majonezu, śmietany lub jogurtu
1 łyżka musztardy
szczypta ostrej papryki lub chili
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ser ucieramy na drobnej tarce, dodajemy poszatkowaną paprykę, masło, ugotowane żółtka, musztardę, sól i pieprz do smaku. Wszystkie składniki ucieramy na jednolitą masę, doprawiamy i schładzamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję