menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Przygotowujemy z wszystkich składników bejcę. Czosnek siekamy. Mięso po oczyszczeniu zalewamy bejcą i odkładamy na co najmniej 2 godziny w chłodne miejsce. Przed pieczeniem osączamy z bejcy, grillujemy po 5 minut z każdej strony.

ocena:

Piersi z kurczaka w marynacie grillowane

składniki

  • 1 kg piersi kurczaka
  • #Bejca
  • 2 łyżki octu winnego lub białego wytrawnego wina
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 2 ząbki czosnku
  • pół łyżki miodu
  • 50 ml oleju

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Przygotowujemy z wszystkich składników bejcę. Czosnek siekamy. Mięso po oczyszczeniu zalewamy bejcą i odkładamy na co najmniej 2 godziny w chłodne miejsce. Przed pieczeniem osączamy z bejcy, grillujemy po 5 minut z każdej strony.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję