menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rozkruszony lód wrzucamy do blendera. Wlewamy rum, likier, sok i śmietankę. Miksujemy 20 sekund. Przelewamy do wysokiej szklanki typu collins. Dekorujemy wisienką i kawałkiem ananasa na szpadce. Podajemy ze słomką. Możemy serwować dorosłym zamiast deseru.

ocena:

Piña Colada

składniki

  • 50 ml rumu białego
  • 25 ml likieru kokosowego
  • 100 ml soku ananasowego
  • 15 ml skondensowanej śmietanki
  • 3 kostki lodu
  • Do dekoracji:
  • wisienka koktajlowa
  • kawałek ananasa

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Rozkruszony lód wrzucamy do blendera. Wlewamy rum, likier, sok i śmietankę. Miksujemy 20 sekund. Przelewamy do wysokiej szklanki typu collins. Dekorujemy wisienką i kawałkiem ananasa na szpadce. Podajemy ze słomką. Możemy serwować dorosłym zamiast deseru.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję