menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kapustę siekam, cebulę kroję w krążki, resztę warzyw siekam tak jak mam ochotę. Dodaję kukurydze i zalewam sosem z oliwy i octu winnego. Do lodówki na godzinkę i potem na stół.

ocena:

Sałatka wielowarzywna

składniki

1 kapusta pekińska
1 cebula
2 świeże ogórki
3 pomidory
pęczek rzodkiewek
1 papryka
puszka kukurydzy
3 łyżki oliwy
1-2 łyżki octu winnego
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kapustę siekam, cebulę kroję w krążki, resztę warzyw siekam tak jak mam ochotę. Dodaję kukurydze i zalewam sosem z oliwy i octu winnego. Do lodówki na godzinkę i potem na stół.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję