menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Warzywa i jajka pokroić w kostkę, dorzucić kukurydze i rozdrobnionego tuńczyka, pokrojony szczypiorek – wymieszać z jogurtem i przyprawami.

ocena:

Sałatka wiosenna

składniki

  • 3 jajka ugotowane na twardo(można ominąć)
  • pęczek rzodkiewki/albo 1 czerwona papryka
  • pęczek szczypiorku
  • 1 ogórek
  • 200 ml jogurtu naturalnego lub kefiru – gęstego
  • puszka tuńczyka w sosie własnym lub 10 dkg  grilowanego tuńczyka
  • puszka kukurydzy
  • słodka mielona papryka,pieprz i sol

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Warzywa i jajka pokroić w kostkę, dorzucić kukurydze i rozdrobnionego tuńczyka, pokrojony szczypiorek – wymieszać z jogurtem i przyprawami.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję