menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Grzyby przepłukać w zimnej wodzie i dokładnie odcisnąć. Wymieszać w salaterce z posiekaną cebulą i śmietaną lub oliwą. Oprószyć pieprzem. Podawać z chlebem lub gotowanymi ziemniakami

ocena:

Sałatka z kiszonych grzybów

składniki

  • 2 szklanki kiszonych grzybów
  • cebula
  • pół szklanki kwaśnej śmietany lub oliwy
  • mielony pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Grzyby przepłukać w zimnej wodzie i dokładnie odcisnąć. Wymieszać w salaterce z posiekaną cebulą i śmietaną lub oliwą. Oprószyć pieprzem. Podawać z chlebem lub gotowanymi ziemniakami

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję