menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zasadniczo postępujemy tak, jak przy wariancie pierwszym, z tą różnicą, że używamy w trakcie wytwarzania sera jaj. Ucieramy zgliwiały ser z żółtkami i smażymy z rozpuszczonym masłem. Gdy ser się rozpuści i wymiesza z żółtkami dodajemy ubite jaja, pamiętamy, żeby cały czas mieszać i nie dopuścić do zagotowania.

ocena:

Ser zgliwiały, smażony 2

składniki

  • 1 kg sera białego
  • 6 jajek
  • 100 g masła, kminek, przyprawy

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Zasadniczo postępujemy tak, jak przy wariancie pierwszym, z tą różnicą, że używamy w trakcie wytwarzania sera jaj. Ucieramy zgliwiały ser z żółtkami i smażymy z rozpuszczonym masłem. Gdy ser się rozpuści i wymiesza z żółtkami dodajemy ubite jaja, pamiętamy, żeby cały czas mieszać i nie dopuścić do zagotowania.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję