menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę koktajlową wypełniamy do połowy pokruszonym lodem. Oprószamy powierzchnię cukrem pudrem, układamy owoce i całość polewamy kolejno grenadiną, likierem i sherry. Podajemy ze szpadką do owoców i słomką.

ocena:

Sherry Cobbler

składniki

  • 100 ml sherry
  • 5 ml (łyżeczka) białego likieru pomarańczowego Curaçao Orange
  • 5 ml grenadiny
  • 1 łyżeczka cukru pudru
  • 5 kostek lodu
  • plasterek pomarańczy
  • plasterek cytryny
  • kawałek ananasa
  • wisienka koktajlowa

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Szklankę koktajlową wypełniamy do połowy pokruszonym lodem. Oprószamy powierzchnię cukrem pudrem, układamy owoce i całość polewamy kolejno grenadiną, likierem i sherry. Podajemy ze szpadką do owoców i słomką.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję