menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie owoce płuczemy, osączamy i miksujemy. Podana ilość owoców starcza na 2-3 porcje soku.

ocena:

Sok z malin i porzeczek

składniki

  • 400 g czerwonych porzeczek
  • 200 g malin

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie owoce płuczemy, osączamy i miksujemy. Podana ilość owoców starcza na 2-3 porcje soku.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję