menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Gotujemy wywar z mięsa i włoszczyzny. Wyjmujemy jarzyny i mięso. Mięso kroimy w kostkę, wrzucamy do wazy, dodajemy pokrojone jaja, kiełbasę, świeżo utarty chrzan, chleb i wszystko zalewamy przyprawionym solą i pieprzem wywarem.

ocena:

Sondra – Podhale

składniki

250 g kiełbasy
250 g włoszczyzny
2 jajka
kilka kromek chleba
300 g mięsa wołowego
70 g świeżego chrzanu
sól, pieprz do smaku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Gotujemy wywar z mięsa i włoszczyzny. Wyjmujemy jarzyny i mięso. Mięso kroimy w kostkę, wrzucamy do wazy, dodajemy pokrojone jaja, kiełbasę, świeżo utarty chrzan, chleb i wszystko zalewamy przyprawionym solą i pieprzem wywarem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję