menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki (oprócz sera) zmiksować z olejem, po czym dodać ser i osolić jeśli trzeba. Dobry dodatek do wszystkich mięs gotowanych na parze, a także do makaronu.

ocena:

Sos bazyliowy z czosnkiem i serem

składniki

  • 1 szklanka posiekanej świeżej bazylii
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka posiekanych dowolnych orzechów
  • pół szklanki oleju
  • pół łyżeczki pieprzu
  • 2 łyżki utartego ostrego, żółtego sera
  • sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki (oprócz sera) zmiksować z olejem, po czym dodać ser i osolić jeśli trzeba. Dobry dodatek do wszystkich mięs gotowanych na parze, a także do makaronu.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję