menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Sos, który mamy po upieczeniu mięsa łączymy ze śmietaną wymieszaną z mąką i zagotowujemy. Jeżeli jest taka potrzeba doprawiamy solą i pieprzem.

ocena:

Sos pieczeniowy

składniki

  • sos z pieczenia mięsa + ew. wywar (razem żeby było ok. 400 ml sosu)
  • 30 g mąki
  • 125 ml śmietany 22 %

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Sos, który mamy po upieczeniu mięsa łączymy ze śmietaną wymieszaną z mąką i zagotowujemy. Jeżeli jest taka potrzeba doprawiamy solą i pieprzem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję