menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Przygotowujemy butelki: myjemy je dokładnie, osuszamy, wlewamy do każdej serwatkę i wrzucamy rodzynki. Po około 12-24 godzinach butelki szczelnie zakorkowujemy i odstawiamy w ciepłe miejsce. Po 2-3 dniach możemy się spodziewać eksplozji.

ocena:

Szampan serwatkowy

składniki

  • 1 l serwatki
  • 50 g rodzynek

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Przygotowujemy butelki: myjemy je dokładnie, osuszamy, wlewamy do każdej serwatkę i wrzucamy rodzynki. Po około 12-24 godzinach butelki szczelnie zakorkowujemy i odstawiamy w ciepłe miejsce. Po 2-3 dniach możemy się spodziewać eksplozji.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję