menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach,obieramy i przecieramy na pure. Ser ścieramy na tarce,mieszamy z ziemniakami i jajkami.Solimy i dodajemy pieprz do smaku.Na patelni rozgrzewamy oliwę.formujemy sznycelki i panierujemy w mace.Smażymy na tłuszczu na złoty kolor.

ocena:

Sznycelki ziemniaczane

składniki

  • 1 kg ziemniaków
  • 30 dag żółtego startego sera
  • 4 jajka
  • sól
  • pieprz
  • oliwa
  • mąka ( do panierki )

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach,obieramy i przecieramy na pure. Ser ścieramy na tarce,mieszamy z ziemniakami i jajkami.Solimy i dodajemy pieprz do smaku.Na patelni rozgrzewamy oliwę.formujemy sznycelki i panierujemy w mace.Smażymy na tłuszczu na złoty kolor.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję