menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do rondelka wlej mleko krowie i kokosowe. Wsyp tapiokę, cukier i sól. Gotuj 15 minut na wolnym ogniu, następnie przelej do naczynek zostawiając miejsce na mus. Pozostaw do przestygnięcia. Obierz mango i pokrój na mniejsze kawałki. Zmiksuj na jednolitą masę. Polej deserki, ozdób miętą. Trzymaj  w lodówce.

ocena:

Tapioka kokosowa z musem z mango

składniki

  • 250 ml mleka
  • 200 ml mleka kokosowego
  • 4 łyżki tapioki
  • 3 łyżki cukru
  • szczypta soli
  • 1 dojrzałe mango
  • mięta do dekoracji

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do rondelka wlej mleko krowie i kokosowe. Wsyp tapiokę, cukier i sól. Gotuj 15 minut na wolnym ogniu, następnie przelej do naczynek zostawiając miejsce na mus. Pozostaw do przestygnięcia. Obierz mango i pokrój na mniejsze kawałki. Zmiksuj na jednolitą masę. Polej deserki, ozdób miętą. Trzymaj  w lodówce.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję