menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mleko gotujemy, a po ostudzeniu dodajemy śmietanę. Mieszamy i odstawiamy na 12 godzin. Następnie postępujemy tak, jak w poprzednim przepisie. Gotowy ser możemy posolić.

ocena:

Twarożek domowej roboty 2

składniki

  • 2 l słodkiego mleka
  • 250 ml śmietany 18%

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Mleko gotujemy, a po ostudzeniu dodajemy śmietanę. Mieszamy i odstawiamy na 12 godzin. Następnie postępujemy tak, jak w poprzednim przepisie. Gotowy ser możemy posolić.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję