menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do shakera wrzucamy pokruszony lód, dodajemy pozostałe składniki. Energicznie mieszamy aż do oszronienia shakera. Przecedzamy do oziębionego kieliszka typu sour. Dekorujemy wisienką na szpadce i plasterkiem cytryny. Serwujemy między posiłkami.
Uwaga: podobnie przygotowujemy koktajle Vodka Sour, Brandy Sour, Rum Sour

ocena:

Whisky Sour

składniki

  • 50 ml whisky szkockiej
  • 20 ml soku z cytryny
  • pół łyżeczki cukru pudru
  • 3 kostki lodu
  • #Do dekoracji
  • wisienka koktajlowa
  • plasterek cytryny

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do shakera wrzucamy pokruszony lód, dodajemy pozostałe składniki. Energicznie mieszamy aż do oszronienia shakera. Przecedzamy do oziębionego kieliszka typu sour. Dekorujemy wisienką na szpadce i plasterkiem cytryny. Serwujemy między posiłkami.
Uwaga: podobnie przygotowujemy koktajle Vodka Sour, Brandy Sour, Rum Sour

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję