menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do talerza wkładamy pokrojony chleb, czosnek roztarty z solą, masło. Całość zalewamy wrzątkiem i doprawiamy.

ocena:

Wodzionka – Śląsk

składniki

kromka chleba (może być żytni lub pszenny)
1 ząbek czosnku
1 łyżka tłuszczu np. masła
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Do talerza wkładamy pokrojony chleb, czosnek roztarty z solą, masło. Całość zalewamy wrzątkiem i doprawiamy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję