menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Nalewamy do szklanki zmrożoną żubrówkę, dolewamy oziębiony sok, mieszamy, wrzucamy kilka kostek lodu i dekorujemy całość plasterkiem cytryny lub twistem ze skórki cytrynowej.

ocena:

Żubr z jabłkiem

składniki

  • 50 ml żubrówki
  • 100 ml soku jabłkowego
  • plasterek cytryny
  • kilka kostek lodu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Nalewamy do szklanki zmrożoną żubrówkę, dolewamy oziębiony sok, mieszamy, wrzucamy kilka kostek lodu i dekorujemy całość plasterkiem cytryny lub twistem ze skórki cytrynowej.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję