menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Warzywa oczyścić, włożyc do wywaru i gotować około godziny. Po tym czasie wszystko zmiksować, przyprawić solą, pieprzem i śmietaną. Oczywiście można też dodac inne warzywa – co kto lubi.

ocena:

Zupa wiosenna

składniki

  • 2-3 marchewki
  • 2 pory
  • łodyga selera naciowego
  • 4 ziemniaki
  • natka pietruszki
  • 1,5 litra bulionu
  • 2 łyżki śmietany
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Warzywa oczyścić, włożyc do wywaru i gotować około godziny. Po tym czasie wszystko zmiksować, przyprawić solą, pieprzem i śmietaną. Oczywiście można też dodac inne warzywa – co kto lubi.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję