menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki pokroić na dość cienkie, małe kawałeczki, posolić, poddusić na maśle 20 min. Mąkę wymieszać z wodą i wlać do garnka z pieczarkami. Wymieszać i smażyć do uzyskania sosiku. Bagietkę przeciąć na pół, a następnie w poprzek, nałożyć pieczarki, starty żółty ser i zapiekać w piekarniku w 180 st przez 15 min.

ocena:

Zwykła zapiekanka

składniki

  • 1 bagietka
  • 40 dag pieczarek
  • 30 dag sera żółtego
  • łyżka masła
  • łyżka mąki
  • 1/3 szklanki zimnej wody
  • sól

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Pieczarki pokroić na dość cienkie, małe kawałeczki, posolić, poddusić na maśle 20 min. Mąkę wymieszać z wodą i wlać do garnka z pieczarkami. Wymieszać i smażyć do uzyskania sosiku. Bagietkę przeciąć na pół, a następnie w poprzek, nałożyć pieczarki, starty żółty ser i zapiekać w piekarniku w 180 st przez 15 min.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję