menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy brzoskwinie,wkładamy do lodówki. Do każdego ( schłodzonego w lodówce )kieliszka wkładamy półtorej łyżki musu brzoskwiniowego i skrapiamy kilkoma kroplami przetartych malin lub grenadiny.Powoli wlewamy zimne prosecco.Mieszamy przed podaniem.

ocena:

Bellini Simple

składniki

  • 3 brzoskwinie ( obrane bez pestek )
  • łyżka przetartych malin ( lub grenadiny )
  • butelka dobrze schłodzonego prosecco ( lub innego wytrawnego wina musującego )

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy brzoskwinie,wkładamy do lodówki. Do każdego ( schłodzonego w lodówce )kieliszka wkładamy półtorej łyżki musu brzoskwiniowego i skrapiamy kilkoma kroplami przetartych malin lub grenadiny.Powoli wlewamy zimne prosecco.Mieszamy przed podaniem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję