menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ułóż kiełbasę na dnie naczynia żaroodpornego, następnie przykryj ją dowolnie wszystkimi składnikami. Piecz w 150 st. Celsjusza przez 90 minut. Kiełbasę podawaj z warzywami i sosem.

ocena:

Moja ulubiona biała kiełbasa

składniki

  • 6 kawałków białej kiełbasy surowej,
  • 1-2 marchewki,
  • 4-6 śliwek,
  • gałązka tymianku,
  • 2 liście laurowe,
  • 3 ząbki czosnku,
  • pieprz czarny ziarnisty,
  • 4 ziarenka ziela angielskiego,
  • gałązka rozmarynu,
  • 1-2 pomidory,
  • 1 duża cebula czerwona,

2 łyżki octu balsamicznego,

cukier, sól, pieprz do smaku

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Ułóż kiełbasę na dnie naczynia żaroodpornego, następnie przykryj ją dowolnie wszystkimi składnikami. Piecz w 150 st. Celsjusza przez 90 minut. Kiełbasę podawaj z warzywami i sosem.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję