menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Piwo grzejemy w garnku z cynamonem i miodem. W niewielkiej ilości zimnego piwa rozpuszczamy mąkę ziemniaczaną i wlewamy do gorącego piwa, szybko mieszamy, żeby się płyn zagęścił. Wtedy zdejmujemy garnek z ognia, studzimy i dolewamy alkohol. Podajemy na zimno.

ocena:

Piwo z miodem

składniki

  • 500 ml jasnego piwa
  • 80 ml wódki
  • 80 g miodu
  • 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
  • szczypta cynamonu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Piwo grzejemy w garnku z cynamonem i miodem. W niewielkiej ilości zimnego piwa rozpuszczamy mąkę ziemniaczaną i wlewamy do gorącego piwa, szybko mieszamy, żeby się płyn zagęścił. Wtedy zdejmujemy garnek z ognia, studzimy i dolewamy alkohol. Podajemy na zimno.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję