menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twaróg mieszamy z serkami homogenizowanymi, esencją waniliową, skórką cytrynową, cukrem pudrem. Wymieszaj wszystko na idealnie gładką masę. Krem przełóż do słoiczków posyp orzechami i udekoruj owocami.

ocena:

Waniliowy deser w słoiczkach

składniki

  • 500g sera twarogowego mielonego
  • 2 serki homogenizowane 
  • 1 łyżka esencji waniliowej 
  • skórka cytrynowa 
  • 50 g cukru pudru 
  • 50 g orzechów arachidowych 
  • 250 g ulubionych świeżych owoców do dekoracji 

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Twaróg mieszamy z serkami homogenizowanymi, esencją waniliową, skórką cytrynową, cukrem pudrem. Wymieszaj wszystko na idealnie gładką masę. Krem przełóż do słoiczków posyp orzechami i udekoruj owocami.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję