menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Obraną połówkę banana kroimy w plasterki i razem z pozostałymi składnikami, również z lodem, miksujemy w blenderze. Przelewamy do wysokiej szklanki lub kieliszka koktajlowego i przed podaniem dekorujemy plasterkiem pomarańczy.

ocena:

Axis Passion

składniki

  • pół banana
  • po 50 ml soku ananasowego i pomarańczowego
  • 50 ml słodkiej śmietanki, 20 ml grenadiny
  • 1 łyżka pokruszonego lodu
  • plasterek pomarańczy – do dekoracji

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Obraną połówkę banana kroimy w plasterki i razem z pozostałymi składnikami, również z lodem, miksujemy w blenderze. Przelewamy do wysokiej szklanki lub kieliszka koktajlowego i przed podaniem dekorujemy plasterkiem pomarańczy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję