menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jagody jałowca zalewamy octem winnym. Przecedzamy po tygodniu. Ten ocet najlepiej pasuje do baraniny, wołowiny i dziczyzny.

ocena:

Ocet jałowcowy

składniki

10 rozgniecionych i 20 całych jagód jałowca
500 ml octu winnego

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Jagody jałowca zalewamy octem winnym. Przecedzamy po tygodniu. Ten ocet najlepiej pasuje do baraniny, wołowiny i dziczyzny.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję