Przepis
Pasta kanapkowa z wędzonego kurczaka to mój przebojowy przepis na smarowidło kanapkowe. Uwielbiają je wszyscy w naszym domu. Bardzo często przygotowuje z nim kanapki na piknik, lub lunch na świeżym powietrzu. Tego rodzaju pastę możesz rozsmarować na pieczywie, lub nabierać świeżymi słupkami warzyw, aby było zdrowiej 😉
Pasta kanapkowa z wędzonego kurczaka
Składniki:
- 200 g wędzonego kurczaka (piersi lub udka)
- 4 jajka „0”
- 3-4 ogórki kiszone
- 3 łyżki majonezu, ja używam Roleskiego
- 1/2 pęczka szczypiorku
- sól, czarny pieprz
Zrobiłam, bardzo smaczna, polecam. Nie byłam przekonana do ogórka kiszonego ale niesłusznie 🙂
Panie Jakubie, czy majonez dodac na koncu?
Pozdrawiam
Tak na końcu.
Bardzo dobra pasta na kanapki a jej przygotowanie zajmuję tylko chwilę.Z całego serca polecam.
Cudnie, że smakuje. Też lubimy jej smak i dość często robimy.
Pozdrawiam 🙂
Koniecznie musze spróbować. Wygląda pysznie☺️
Jest rewelacyjna, polecam z całego serca 🙂