Blog
18 listopada 2016|Kulinaria
Kociołkowe gotowanie na wolnym ogniu
Kociołkowe gotowanie na wolnym ogniu Długi czerwcowy weekend był dla mnie idealną okazją do spotkania przy ognisku z przyjaciółmi i …
Czytaj dalej „Kociołkowe gotowanie na wolnym ogniu”
Przejdź do wpisu18 listopada 2016|Kulinaria
Irga z tradycjami
Irga z tradycjami Mimo, że maj to miesiąc szparagów, bobu, czy szczawiu, to żadna z tych roślin nie pojawia się …
Czytaj dalej „Irga z tradycjami”
Przejdź do wpisu18 listopada 2016|Kulinaria
Zastanów się czego nie musisz robić – przepis na mistrzowskie szparagi
Zastanów się czego nie musisz robić – przepis na mistrzowskie szparagi Korzystając z trwającego sezonu na szparagi odwiedziłem gospodarstwo ekologiczne …
Czytaj dalej „Zastanów się czego nie musisz robić – przepis na mistrzowskie szparagi”
Przejdź do wpisu18 listopada 2016|Kulinaria
Zakup wina dla początkujących
Zakup wina dla początkujących Co ja kupuje? Średniej wielkości sklep może posiadać w ofercie kilkadziesiąt, a nawet kilkaset różnych butelek wina …
Czytaj dalej „Zakup wina dla początkujących”
Przejdź do wpisu