menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Piwo podgrzewamy na małym ogniu z miodem i przyprawami. Przecedzamy i podajemy w kubkach lub kuflach dopóki jest gorące.

ocena:

Grzane piwo z imbirem

składniki

  • 1 l jasnego piwa
  • 80 g miodu
  • pół łyżeczki imbiru
  • po szczypcie goździków i cynamonu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Piwo podgrzewamy na małym ogniu z miodem i przyprawami. Przecedzamy i podajemy w kubkach lub kuflach dopóki jest gorące.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję