menu
fot. Mariusz Izdebski

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki dokładnie połącz ze sobą. Gotową kruszonką posyp ciasto, lub bułeczki drożdżowe. 

ocena:

Kruszonka

składniki

  • 80 g mąki pszennej 
  • 40 g masła w temperaturze pokojowej
  • 40 g cukru 

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Wszystkie składniki dokładnie połącz ze sobą. Gotową kruszonką posyp ciasto, lub bułeczki drożdżowe. 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję