menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

W szklanicy barmańskiej mieszamy soki z przyprawą curry. Przelewamy do kieliszka koktajlowego z kostką lodu. Podajemy ze słomką.

ocena:

Latający Holender

składniki

  • po 70 ml soku z kiszonej kapusty i soku z marchwi
  • szczypta curry
  • kostka lodu do kieliszka koktajlowego

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

W szklanicy barmańskiej mieszamy soki z przyprawą curry. Przelewamy do kieliszka koktajlowego z kostką lodu. Podajemy ze słomką.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję