menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, następnie dodajemy do miękkiego masła, możemy jeszcze dodać trochę pieprzu. Bardzo smaczne jest masło czosnkowe, jeśli wymieszamy je na koniec z posiekanym, świeżym szczypiorkiem czosnkowym. Wkładamy masło do miseczki i wstawiamy do lodówki.

ocena:

Masło czosnkowe

składniki

200 g masła
10 ząbków czosnku lub 20 świeżych
szczypiorów czosnkowych
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, następnie dodajemy do miękkiego masła, możemy jeszcze dodać trochę pieprzu. Bardzo smaczne jest masło czosnkowe, jeśli wymieszamy je na koniec z posiekanym, świeżym szczypiorkiem czosnkowym. Wkładamy masło do miseczki i wstawiamy do lodówki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję