menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kawior lub ikrę delikatnie mieszamy z miękkim masłem i pieprzem. Schładzamy w lodówce.

ocena:

Masło kawiorowe

składniki

  • 50 g kawioru lub w ostateczności ikry dowolnej ryby słodkowodnej
  • 200 g masła
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kawior lub ikrę delikatnie mieszamy z miękkim masłem i pieprzem. Schładzamy w lodówce.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję