menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kurki czyścimy i płuczemy, większe kroimy na kawałki. Smażymy na maśle, doprawiamy solą, pieprzem i pietruszką. Sery układamy w żaroodpornych miseczkach i podgrzewamy w temperaturze 140ºC w piekarniku. Gdy się rozpuszczą nakładamy na nie grzyby i podajemy.

ocena:

Ser typu Camembert z grzybami

składniki

  • 200 g camemberta (najlepiej 2 małe serki)
  • 80 g kurek
  • pół łyżeczki natki pietruszki
  • 1 łyżeczka masła
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Kurki czyścimy i płuczemy, większe kroimy na kawałki. Smażymy na maśle, doprawiamy solą, pieprzem i pietruszką. Sery układamy w żaroodpornych miseczkach i podgrzewamy w temperaturze 140ºC w piekarniku. Gdy się rozpuszczą nakładamy na nie grzyby i podajemy.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję