X

Czego szukasz?

Przepis

Składniki

  • 40 ml rumu białego
  • 10 ml rumu brązowego
  • 25 ml soku ananasowego
  • 15 ml soku pomarańczowego
  • 15 ml soku cytrynowego
  • 5 ml grenadiny (syropu z owoców granatu)
  • 3 kostki lodu
  • twist ze skórki pomarańczowej – do dekoracji

Sposób przygotowania

Do szklanicy wlewamy rumy i soki, mieszamy łyżką barmańską. Kostki lodu rozkruszamy i wsypujemy do szklanki. Koktajl ze szklanicy przelewamy do szklanki i dekorujemy twistem pomarańczowym. Podajemy ze słomką. Serwujemy między posiłkami dla orzeźwienia. Polecam szczególnie w czasie przyjęć na świeżym powietrzu.

Udostępnij!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Sprawdź również