menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne i kroimy na mniejsze kawałki. Miksujemy paprykę, serek, majonez, czosnek, koncentrat i wszystkie przyprawy. Odstawiamy do lodówki.

ocena:

Dip „ostry”

składniki

  • 200 g serka homogenizowango
  • 100 g majonezu lub śmietany
  • 1-2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 czerwona papryka
  • pół łyżeczki sproszkowanego chili
  • kilka kropli tabasco
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne i kroimy na mniejsze kawałki. Miksujemy paprykę, serek, majonez, czosnek, koncentrat i wszystkie przyprawy. Odstawiamy do lodówki.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję