menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy razem rokpola, twarożek, majonez, obrany ząbek czosnku. Dodajemy sok z cytryny i przyprawy. Wstawiamy do lodówki, za przed podaniem posypujemy posiekaną dymką.

ocena:

Dip rokpolowy

składniki

  • 100 g twarożku
  • 100 g jogurtu
  • 50 g rokpola
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 łyżka posiekanego szczypioru dymki
  • 1 ząbek czosnku
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy razem rokpola, twarożek, majonez, obrany ząbek czosnku. Dodajemy sok z cytryny i przyprawy. Wstawiamy do lodówki, za przed podaniem posypujemy posiekaną dymką.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. akceptuję