menu

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy ze sobą twarożek, majonez i czosnek. Pozostałe zioła drobno siekamy, ogórka obieramy, ucieramy na grubej tarce i osączamy. Mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy i odstawiamy w chłodne miejsce.

ocena:

Dip ziołowy

składniki

  • 200 g twarożku
  • 100 ml śmietany lub jogurtu
  • 1 zielony ogórek
  • po 2 łyżki posiekanego szczypiorku, pietruszki i koperku
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

poziom skomplikowania:

Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania Poziom skomplikowania

Miksujemy ze sobą twarożek, majonez i czosnek. Pozostałe zioła drobno siekamy, ogórka obieramy, ucieramy na grubej tarce i osączamy. Mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy i odstawiamy w chłodne miejsce.